Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Ook specialist in banden
 • Levenslange garantie op banden
 • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Loading...

All-season banden (ook wel 4-seizoenenband of all-weather genoemd) zijn een doordachte mix tussen zomer- en winterbanden. Het rubber van All-season banden is harder dan dat van een winterband maar juist weer zachter dan dat van de zomerband. 

Door de speciale rubbersamenstelling en de opbouw van het profiel presteren All-season banden in de zomer uitstekend en hebben ze ook in de winter een betere wegligging en stevige grip op het wegdek. Ook de remweg van een All-season band is in de winter korter dan die van een zomerband. In Nederland met de meestal lichte winters kan een All-season band een behoorlijk alternatief voor de winterband zijn maar een All-season band is echter geen volwaardige vervanger van de winterband.

Tyfoon 
All season banden

 • 4-Season

  De Tyfoon 4-Season is een volledig nieuw ontwikkelde All-Season band en wordt geproduceerd op de nieuwste productielijnen. Er wordt gebruikt gemaakt van eerste klas grondstoffen en materialen.

  Meer informatie
 • All Season 5

  De Tyfoon All-Season 5 heeft de al bestaande rubbersamenstelling verder doorontwikkeld met als resultaat een optimale combinatie van zomer- en wintereigenschappen in één band.

  Meer informatie
 • Van 4-Season

  De Tyfoon Van 4-season is de nieuwste all-season band van Tyfoon, speciaal ontwikkeld voor transport- en bestelwagens. De verzwaarde en extra verstevigde bandopbouw vormt de basis van deze uitvoering.

  Meer informatie
 • All Season 2

  De Tyfoon All-Season II is een technisch hoogstaand product speciaal ontwikkeld voor bestelwagens. Het speciale profiel zorgt voor goede grip onder alle omstandigheden.

  Meer informatie