Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Ook specialist in banden
 • Levenslange garantie op banden
 • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Merk Delinte 

Voor alle omstandigheden biedt Delinte de juiste band. Van dagelijks, normaal gebruik tot high performance prestaties. Van snelweg tot off-road. Altijd bieden de Delinte banden de juiste, grip en stuurprecisie. Delinte banden zijn dé ideale mix van kwaliteit en prestatie.

Logo Delinte.png

Delinte levert wereldwijd meer dan 20 miljoen banden per jaar. De banden worden geproduceerd op nieuwste productielijnen volgens de nieuwste technieken. De bandopbouw, de rubbersamenstelling en het profielontwerp voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en verkeersveiligheid. 

Delinte vindt dat de gebruiker te allen tijde moet kunnen vertrouwen op zijn of haar autobanden. Ook bij hogere snelheden of sportief rijgedrag laten Delinte banden de gebruiker niet in de steek. 

Delinte banden zijn verkrijgbaar in een zeer uitgebreid matenpakket van zomer-, winter- en all-season uitvoeringen met een zeer hoog kwaliteitsniveau tegen budgetprijzen. Bekijk het assortiment!

Best verkochte
Delinte banden

 • Delinte all season banden

  AW5

  Ontdek het assortiment
 • Delinte winterbanden

  WD1

  Ontdek het assortiment
 • Delinte zomerbanden

  DS2

  Ontdek het assortiment
 • Levenslange garantie
  op banden van Delinte

  Op Delinte banden ontvang je levenslange garantie. 
  Na aanschaf van jouw banden, kun jij zorgeloos de weg op met 
  zekerheid dat jij de juiste banden hebt gekocht. Mocht er toch 
  onverhoopt wat optreden, dan zien we je graag terug. 

  Levenslange garantie icoon 2.png
  Meer informatie

  Uitstekende rij eigenschappen
  met Delinte banden

  Delinte banden zijn verkrijgbaar in een breed gamma van types en maten tegen een aantrekkelijke prijs. Delinte banden vindt dat de gebruiker te allen tijde moet kunnen vertrouwen op zijn of haar autobanden. Delinte banden bieden dan ook uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaar en voorspelbaar rijgedrag onder alle omstandigheden. Ook bij hogere snelheden of sportief rijgedrag laten Delinte banden de gebruiker niet in de steek. Wanneer je op zoek bent naar een goed alternatief voor de bekende A merken dan ben je bij Delinte banden aan het juiste adres.

  Meer informatie over Delinte? Bekijk de website via de onderstaande button.

  Delinte

  Vind uw 
  Tyres-On garage

  Wilt u meer informatie over Delinte banden en wenst u persoonlijk contact? Vind uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage en laat u adviseren.

  Vind uw Tyres-On garage