Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Ook specialist in banden
  • Levenslange garantie op banden
  • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Onze merken 

Banden van 
Continental

Continental biedt een breed assortiment aan voor ieder seizoen. Zij behoren tot 's werelds grootste leveranciers van fabrieksbanden en vervangingsbanden en zijn een van toonaangevende fabrikanten van banden voor personen- en lichte vrachtwagens in Europa.

Zij stellen alles in het werk opdat uw banden steeds een uitstekend remgedrag, een maximaal veiligheidsniveau en een puur rijplezier verzekeren. Met de banden van Continental bent u verzekerd van een maximaal veiligheidsniveau en een puur rijpleizer.

Continental biedt een breed assortiment aan all season-, winter-, zomer- en EV-banden aan. 

Meer over Continental banden

Banden van
Delinte

Delinte, the best performance for the right price. Delinte banden hebben specifieke eigenschappen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en verkeersveiligheid. Voor alle omstandigheden biedt Delinte de juiste band. Van dagelijks, normaal gebruik tot high performance prestaties. Van snelweg tot off-road. Altijd bieden de Delinte banden de juiste, grip en stuurprecisie. Door de speciale rubbersamenstelling in combinatie met de unieke opbouw van het profiel presteren Delinte banden ook onder extreme weersomstandigheden indrukwekkend. 

Delinte banden zijn verkrijgbaar in een zeer uitgebreid matenpakket van zomer-, winter- en all-season uitvoeringen. 

Meer over Delinte banden

Banden van
Hankook

Hankook, een van de grootste bandenmerken ter wereld. Een toonaangevend premiummerk voor de binnenlandse en overzeese markten. Hankook maakt niet alleen banden voor personenauto’s, maar ook voor lichte vrachtwagens, SUV’s, caravans, trucks, bussen en zelfs raceauto’s. Hankook investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Voor banden voor woon-werkverkeer maar ook voor banden voor op het circuit. 

Hankook Tire heeft een breed assortiment en biedt all season-, winter-, zomer- en banden voor elektrische voertuigen aan.

Meer over Hankook banden

Banden van
Michelin

Wie voor Michelin banden kiest, kiest voor kwaliteit. De banden van Michelin zijn veilig, betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

Michelin maakt banden voor alle autotypes en alle seizoenen. Het assortiment is breed en bestaat uit zomer-, winter- en all-season banden. Ook biedt Michelin banden aan voor EV's. Bekijk het assortiment.

Meer over Michelin banden

Banden van
Tyfoon

Tyfoon biedt u een compleet en kwalitatief hoogstaand productassortiment tegen een zeer concurrerende prijs. Met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen ontwerpen en produceert Tyfoon de modernste banden. Dankzij de samenstelling van de band, de rubbersamenstelling en de keuze van het loopvlakontwerp kunt u rekenen op optimale prestaties, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Tyfoon biedt u een compleet en kwalitatief hoogstaand productassortiment tegen een zeer concurrerende prijs. Het volledige gamma van Tyfoon bestaat uit 14 moderne profielen en meer dan 230 referenties in zomer-, all season- en winter.

Meer over Tyfoon banden

Banden van
Vredestein

Meer dan een eeuw vakmanschap stelt Vredestein in staat de kunst van bandeninnovatie en -prestaties te verfijnen. Daarmee is Vredestein uitgegroeid tot Europa's belangrijkste, toonaangevende bandenmerk. Vredestein banden zijn ontworpen en getest op Europese wegen om ervoor te zorgen dat de banden die wij produceren presteren op elke ondergrond en in elk weer. 

Vredestein biedt een breed assortiment aan van all season-, winter-, zomer- en EV-banden. 

Meer over Vredestein banden

Banden van
Bridgestone

Bridgestone levert al meer dan 90 jaar hoogwaardige banden, waardoor bestuurders van alle verschillende soorten voertuigen op de been blijven, wat er ook gebeurt.

Bridgestone banden bestaan in verschillende soorten en maten. Naast de all season-, winter-, en zomerbanden biedt Bridgestone ook banden aan voor elektrische voertuigen. 

Meer over Bridgestone banden

Banden van
Pirelli

Pirelli is voortdurend op zoek naar oplossingen die voldoen aan uw nieuwe mobiliteitsbehoeften. Dit komt tot uiting in de voortdurende uitbreiding van het productportfolio en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en maatwerkoplossingen. 

Het Pirelli assortiment bevat verschillende lijnen waaronder all season-, winter-, zomer- en EV-banden.

Meer over Pirelli banden

Banden van
Dunlop

Dunlop levert al meer dan 125 jaar banden. Zij weten hoe zij uitstekende prestaties moeten maken als het op banden aankomt. 

Het Dunlop assortiment bestaat uit all season-, zomer- en winterbanden.

Meer over Dunlop banden

Banden van
Goodyear

Goodyear biedt innovatieve banden aan met kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. De banden worden worden uitgebreid getest met uitstekende resultaten.

Goodyear heeft een breed assortiment aan all season-, zomer- en winterbanden.

Meer over Goodyear banden