Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Ook specialist in banden
  • Levenslange garantie op banden
  • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Auto Uitlijning 

Trekt uw auto naar een kant? Of staat het stuur niet recht als u rechtdoor rijdt? Uw auto moet dan mogelijk uitgelijnd worden. Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage.

Een optimale rij ervaring vergt goed uitgelijnde wielen. Naast dat goed uitgelijnde wielen ten goede van de veiligheid komen, is het ook een stuk duurzamer. 

Bent u te hard over een stoeprand of drempel gereden of heeft u een aanrijding gehad waardoor uw auto uitgelijnd moet worden? Uw Tyres-On garage herkent de slijtagepatronen van uw band en ziet direct wat het probleem is. Met de juiste apparatuur bieden we u de juiste oplossing. 

Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage. 

Vind uw Tyres-On garage

Tyres-On-Band&Spoor.png

Hoe kunnen wij u het beste helpen?
Vind hier het antwoord

  • Op het moment dat de auto uitgelijnd moet worden, dan merkt u dat tijdens het rijden. Uw auto trekt naar één kant, het stuur staat niet recht als u rechtdoor rijdt, uw auto stuurt zwaar, u merk dat uw banden onregelmatig slijten en het brandstofverbruik neemt toe. Heeft u te maken met een van de genoemde situaties? Vind hier uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage.

  • Het uitlijnen van een auto kan een aantal oorzaken hebben. U heeft bijvoorbeeld een lichte of zware aanrijding gehad, u heeft een stoeprand of drempel te hard geraakt, u parkeert vaak half op de stoep of u bent onlangs door een diepe kuil in de weg gereden. Ook kan het zijn dat u onlangs uw schokdempers vervangen heeft. Heeft u hier een vraag over? Vind hier uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage.

Ander advies nodig?
Bekijk onze diensten